İSTANBUL / BÜYÜKÇEKMECE - Aşiret Dalcı Ortaokulu

Aşiret Dalcı Ortaokulu

Muratçeşme Mahallesi Hoş Sohbet Sok. No2 Büyükçekmece/İstanbul
Vizyon
Çağdaş yaşamı destekleyen, kendini ve toplumu sürekli geliştiren, özgüveni gelişmiş, doğaya saygılı, çevre bilinci gelişmiş, liderlik özelliklerine sahip, “mutlu“ - “özgür“ ve “ hayata hazır “ bireyler yetiştirmek için en kaliteli eğitim ve öğretimi sunarak, - Eğitim Bölgemizde - eğitimde lider okul olmaktır.
Misyon
Milli Eğitimin genel amaçları, Temel İlkeleri ve Atatürk İlke ve İnkılapları doğrultusunda, demokrasiye inanan ve demokratik katılımı uygulayan, evrensel değerlere sahip, farklılıklarıyla övünen, geleceği şekillendirme sorumluluğu ile mükemmelliği hedefleyen, değişim – gelişim ve yeniliklere açık, teknolojiyi yakından takip eden ve kullanan, bilimsel düşünen ve proje geliştiren, kendini gerçekleştiren öğrenciler yetiştirmek için varız.
Öğretim Şekli :İKİLİ ÖĞRETİM
DERS BAŞLANGICI 08:00 DERS BİTİŞİ 13:30
DOĞALGAZ KALORİFERİ
Ulaşım
OKULUN BULUNDUĞU MURATÇEŞME MAHALLESİNE BÜYÜKÇEKMECE MERKEZDEN GELEN MİNİBÜSLER İLE, İL MERKEZİNE İSE İETT OTOBÜSLERİ İLE(HT48) ULAŞIM SAĞLANABİLMEKTEDİR.
Yerleşim Yeri
BÜYÜKÇEKMECE MERKEZE BEŞ KİLOMETRE MESAFEDEKİ MAHALLE GENELLİKLE TOKAT VE ORDU İLLERİNDEN GÖÇ ALMAKTADIR.
OKULUMUZ İLÇE MERKEZİNE 2 KM UZAKLIKTA, İL MERKEZİNE 20 KM UZAKLIKTADIR.